Inmatriculare Auto Simplificată cu RateAutoSH.RO: Acte Necesare și Suport Profesional

article_image

Inmatricularea unei mașini poate fi o sarcină complexă, însă cu suportul potrivit și o listă corespunzătoare de acte, procesul poate decurge fără probleme. La RateAutoSH.RO, nu ne limităm doar la a vă oferi mașini rulate de încredere, ci asigurăm și suport pentru întregul proces de înmatriculare. Iată ce documente sunt necesare pentru înmatricularea auto și cum vă putem ajuta să parcurgeți această etapă fără bătăi de cap.

Cererea de Înmatriculare Auto

Primul pas este completarea cererii de înmatriculare auto. Acest document oficial conține informațiile necesare despre proprietar și mașină. Echipa noastră vă poate ghida prin completarea corectă a acestui formular.

Documente Personale Necesare

  1. Actul de Identitate al Solicitantului: Copia actului de identitate în original și copie este necesară pentru a atesta identitatea solicitantului.
  2. Copie a Contractului RCA: Asigurarea auto RCA (Răspundere Civilă Auto) este esențială și o copie a contractului în termenul de valabilitate al acestuia trebuie inclusă în dosar.

Documente Vehicul și Proprietate

  1. Document care Atestă Dreptul de Proprietate: Copia documentului care atestă dreptul de proprietate asupra vehiculului, în original și copie, este necesară.
  2. Cartea de Identitate a Vehiculului (CI): Documentul cheie care conține informații despre vehicul, proprietari anterioare și alte detalii. Copia acestuia trebuie inclusă în dosar.
  3. Certificat de Autenticitate al Vehiculului: Acest document, eliberat de Registrul Auto Român, certifică autenticitatea vehiculului. Este un pas crucial în procesul de înmatriculare.

Documente Suplimentare

  1. Documentele de Înmatriculare Străine: Dacă mașina a fost înmatriculată în străinătate, documentele originale de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare trebuie prezentate.
  2. Dovada ITP (Inspecție Tehnică Periodică): Acest document atestă că mașina a trecut cu succes inspecția tehnică și este valabil în termenul specificat.
  3. Chitanța Plății Plăcuțelor cu Numărul de Înmatriculare: Asigurați-vă că aveți dovada plății contravalorii plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Suport Profesional la RateAutoSH.RO

Echipa RateAutoSH.RO este aici pentru a vă ghida prin întregul proces de înmatriculare. Oferim suport pentru completarea documentelor necesare, iar experiența dumneavoastră de înmatriculare va fi simplificată și fără griji.

RateAutoSH.RO nu oferă doar mașini rulate de calitate, ci și suport complet pentru înmatricularea acestora. Vă așteptăm să alegeți mașina potrivită din stocul nostru și să beneficiați de experiența noastră profesională pentru procesul de înmatriculare. La RateAutoSH.RO, punem accent pe servicii complete pentru a face achiziția mașinii dorite o experiență plăcută și fără stres.