Auto rulate - achiziții sigure și de încredere

article_image

De multe ori, bugetul nu permite cumpărare unei mașini noi, de aceea majoritatea aleg auto rulate. Dar chiar și așa, poate bugetul nu-ți permite achiziția dorită.

Pentru a putea cumpăra o mașină pe care ți-o dorești ai varianta creditului auto sau leasingul. În afară de cele două variante mai exista și alte de care poți beneficia.

Chiar dacă este second hand, mașina pe care ți-o dorești poate fi ca și nouă, un model scos pe piață cu puțin timp în urmă, dar din cauza ca a fost rulată are deja un preț mai mic. În plus, ai posibilitatea de a alege motorizări pe care nu le mai găsești la mașinile noi.


Auto rulate – despre achiziție 

Un alt avantaj este faptul că mașinile rulate se devalorizează mai greu decât cele noi. Un model nou își pierde din valoare imediat după primii kilometri rulați și continua să îi scadă valoarea în primii trei ani. Prețul unei auto rulate se stabilizează și rămâne constant pe o perioadă mai mare de timp.

RateAutosh.ro este un furnizor de încredere în această piață, oferind auto rulate cu garanție și la prețuri competitive, alături de consultanță și opțiuni de finanțare personalizate. Indiferent de bugetul tău sau de preferințele tale, te poate ajuta să-ți găsești mașina potrivită pentru tine.

În plus, în cazul în care consideri a fi o variantă bună achiziționarea de la o persoană fizică, există riscul de a fi păcălit și de a cumpăra o mașină care are probleme majore. De aceea, este important să verificați istoricul mașinii și să faceți o inspecție amănunțită înainte de a achiziționa. 

Parcul nostru auto de calitate, serviciile personalizate și angajamentul nostru pentru protejarea mediului ne diferențiază de ceilalți furnizori de servicii de închiriere auto. Vă invităm să vă alăturați comunității noastre și să intrați chiar acum pe site.